We help the world growing since 2020

Hva er fordelene med medisinske oksygenflasker?

nyheterOksygen er grunnbetingelsen for vår overlevelse.Uten oksygen kan vi ikke overleve.Vi kan se på sykehus at noen pasienter trenger medisinske oksygenflasker.Fordi disse pasientene kan puste normalt kun med oksygenflasker, er det strenge krav til oppbevaring av oksygenflasker.Så hva er fordelene med medisinske oksygenflasker?La Xiaobian introdusere det for deg.

Vi vet alle at det er nødvendig å holde stille på sykehus, og alle pasienter trenger å hvile i rolige omgivelser.Derfor bør oksygenflasker ikke lage støy, for å unngå kollisjon av sylinderlasting og lossing, og forbedre støypåvirkningen på pasientens restitusjon.

I tillegg er kvaliteten på oksygenflasker også veldig pålitelig, og spesielle tanker brukes.Medisinske flytende oksygentanker testes hver gang gass leveres, og de kvalifiserte leveres til sykehusets spesielle medisinske lagringstanker, for å forhindre krysskontaminering og sikre kvaliteten på oksygen, og også sikre en bedre promoteringseffekt på behandlingen av pasienter.

I tillegg er den medisinske oksygenflasken trygg å betjene, og høytrykksoksygentilførselen endres til lavtrykksoksygenforsyning.Det opprinnelige sylindertrykket er 15 MPa, trykket i lagringstanken er bare 0,8 MPa, og sykehustrykket er 0,55 MPa, noe som eliminerer den potensielle sikkerhetsfaren ved høytrykkslagring tidligere og gjør at medisinsk oksygen har et trygt lagringsmiljø til ordinære tider. .

Lagring av medisinsk oksygen skal utføres i henhold til standarden, og det må være en spesiell person som tar seg av det, for å ivareta sikkerheten under lagring.

Gjennom introduksjonen ovenfor håper jeg du kan forstå fordelene med medisinske oksygenflasker.Vårt firma leverer kvalifiserte medisinske oksygenflasker, og du er velkommen til å kontakte oss og kjøpe den!


Innleggstid: Apr-07-2023